SnapMacro hesabınızı silin
SnapMacro hesabınızı ve verilerini uygulamadan kalıcı olarak silebilirsiniz.
- SnapMacro'yi açın ve Profil'e gidin.
- Gizlilik & veri'yi açın, ardından Hesabımı sil'i seçin.
- Uyarıyı okuyun ve uygulamada silme işlemini onaylayın.
Uygulama, bunun hesabınızı, günlüğünüzü, yemek fotoğraflarınızı ve diğer ilişkili verileri sildiğini ve işlemin geri alınamayacağını belirtir.
Uygulamaya erişemiyorsanız, yardım için info@odbs.tech adresine e-posta gönderin.